- Да возили смо се. Сећам се да смо ишли код Декија Пантелића у Пинк дискотеку, то је била најпопуларнија емисија и возимо се Ивана и ја аутобусом. Идемо на Пинк аутобусом. Данас прво нађу телохранитеља и менаџера, па направе каријеру. Прешла сам сваки степеник - рекла је искрено Гоца Тржан.

А онда се осврнула на своју животну филозофију.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ KONTRA SHOW

 

 

- Моја, иначе, филозофија животна је да у животу мораш сваки степеник да прођеш, као у игрици. Ја не играм игрице, али мој муж игра. И у игрици имаш нивое, кад дођеш на последњи ниво, ако ниси на првом нивоу покупио оне дијаманте не можеш да завршиш онај доле и мораш поново да се вратиш. Треба темељно да се иде - рекла је Гоца Тржан.

На питање да ли је истина да је изашла из групе Тап 011 када је схватила да у џепу има 50 марака, Гоца је рекла да је то истина.

- Имала сам 25 година и била сам у фазону - брате. Као бенд смо били, некако, свако на своју страну. И већ то није функционисало. Знаш кад, малтене, нико ни са ким није причао. Само се нађемо на тезги и гледамо се преко оне ствари. То ми више није пријало. Онда сам била у фазону да ћу да наставим да студирам. Дошла сам до друге године Пољопривредног факултета и имала сам одличне оцене. Била сам у фазону да ћу или да се запослим у неком бутику, нешто да радим или да студирам и завршим факултет. Тако више није ишло. Уопште нисам имала идеју да ћу самостално да наставим да се бавим музиком. Стварно. Била сам одличан ђак. Могла сам било шта да радим, али ето волим ово - испричала је Гоца у емисији "Реална прича" на телевизији Курир.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".