Ева је испричала све о њеном покојном супругу, као и ћерки која је преминула.

- Да, кад су моји умирали један по један, ја сам онда схватила да те фотографије по кући су имале смисла кад су они били ту, живи, па да ја њих нећу да претварам у фотографије, у слике, све сам онда спаковала и склонила. То је код мене, али недоступно, селотејпом улепљено, у гунгули негде стављено... Те наше природне асоцијације, када се ја њих сетим да су овде шетали са 3 године, са 12 године, када се сетим да је он одатле долазио, то је много лепше. Фотографија то је мртво... - рекла је Ева, а онда је проговорила о проституцији.

Фото: АТА имагес

 

- То су бедне ствари, то је оно што сам рекла, вама новинарима је баш тешко сада да будете новинари. Проституције има од када има човечанства, а тај комунизам који смо имали, који то укинуо, то је потпуно абнормално. Ја не знам, ја се залажем за то, да се то легализује, да се о томе не прича. Дижемо прашину ко је к*рва, сви смо ми к*рве! Колико ви комшиниса имате које су се удале из интереса, шта је то него проституција. Шта је то него када вам нуде посао, када имате шефа којег не волите, а 'ладите му м*да да вас не отпусти. Ја када сам снимила песме, '67 смо га снимали, то се надовезује на ову проституцију. Ја сам се у том филму прва обнажила и због тога ова примитивна средина рекла да то није ништа, да сам скинула гаће, па се прославила. Ја нисам у души к*рва, ја имам представу о томе, рекла је Ева па истакла да су девојке спремне да се удају за будалу.

Фото: АТА имагес

 

- Не морају то да ураде, не морају то због другарице да буду у вези са неким ко их није задовољио. Али треба да ставе у сваком случају када не желе то, ако желе да буду саме, нека буду саме, а не да буду са било којом будалом. Ја имам 82 године и гледам да су жене данас спремне да се удају и за највећу будалу!

Ева о покојном супругу:

- Испоставило се да оно што не волим, волим највише на свету! Након брака ставила сам катанац, нисам хтела да се дам у промет! Ја и даље волим свог супруга, али не кичерајски, све што радим радим за њих. Мени никада није пало напамет да ће Рас да умре пре мене, ја сам стигла на посао и јаве ми да ми је умро супруг. За ћерку исто тако, ја сам увек бринула за њу, када су три полицајца дошла на врата и када су ми рекла да ми је ћерка умрла, ја наредне три године нисам била при себи.

Фото: Предраг Митић/Зоран Јовановић

 

Глумица је проговорила и о посети пластичном хирургу и раку.

- Не, али ми је Бог наместио да ми се малигнитет овде појавио, и скинули су ми прошле године, не бих ја то причала, мене лече од рада већ двадесет година. У почетку се тај ожиљак видео, али како је наше лице феноменално, пре операције се ништа не види, а био је малигно. Мрзим све хајке и тај терор против за природном лепотом, ако неко хоће да има велику задњицу, велике или мале с*се, па нека има, то је његово, није моје. Али стално се пише да нису природне лепотице, важно је да су лепе, најважније је да су себи лепе.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: Цеца у изазовној комбинацији истакла заносну фигуру

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".