Ева истиче да Констракта не може тако да пева.

- Нећу о томе да говорим, јер ако ми се нешто не допада, нећу да говорим о томе. Не можете ви говорити о болесним људима. Не може се певати ''Уметница мора бити здрава'', јер ја нисам здрава. Констракта мене познаје, да је нормална она би ми се јавила и рекла ''Извини бабо нисам на тебе мислила'' - рекла је Ева Рас која и даље сматра да се проституција треба легализовати.

Фото: Милена Анђела

 

- Ја јесма бранила Дајану и браним сваку. Комунисти су донели закон да нема проституције, а ови људи што владају су требали одавно да легализују. Ћићолина је била посланик у италијанском парламенту и представљала је проститутке, нема ми шта морално да се шокирамо над тим - каже Ева, па додаје:

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Има свакакве проституције, али то се не може озаконити, то ће да остане. А ова права проституција се може легализовати, а не да изигравамо средњи век - додаје глумица, која се присетила легендарне серије ''Срећни људи'', па открила шта се десило са Симом и Нецом након снимања.

Фото: Зоран Јовановић

 

- Сима је већ био јако стар кад смо снимали, али је показао колико су пси паметни. Пошто је био стар и болестан, мрзео нас је кад смо имали и други сет, јер је из првог урадио све. А Неца је пре 2 године добио сина и није заинтересован за глумачки посао. Нецо, баба те поздравља - додала је Ева Рас у емисији "Премијера - Викенд специјал".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".