Наша вољена глумица Ева Рас позната је у јавности као дама без длаке на језику, те смо је контактирали по питању елитне проституције.

Глумица је овог пута проговорила о елитној проституцији, о теми која већ недељама уназад дрма домаћу јавност. 

- Годинама се залажем да се проституција буде легализована и да не к*њ*мо около шта треба и како треба. Ако је то легализовало, све је у реду, а све цивилизоване земље имају легализоване проститутке. Ћићолина у Италији је била у Скупштини, а била је у проституцији, ја не тражим не знам шта за те девојке - говори Ева Рас.

Фото: Предраг Митић/Зоран Јовановић

 

- Видела сам ову Трипуновићку, не може тако неко да се обележи да мора да бежи из земље. Ја ту жену сам сретала, то је једна љупка, драга жена, сад су је ставили на тапет да је проститутка. Има то да је проституција грех, ма дајте, проституција прати човечанство од када је цивилизације и сад ћемо ми кодекде да постављамо. Марија Магдалена се бавила тиме и није била искључена из тога. Не можете укинути нешто што прати човечанство! То је исто као да је дрога и алкохол забрањена, за то не могу да се борим заиста, али овде се ради о живим људима - додала је глумица. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".