Чувену глумица Ева Рас знамо из многих глумачких остварења домаће кинематографије, али и по томе што потпуно отворено испољава своје ставове, а ништа мање не прича и о свом приватном животу.

Глумица је својевремено испричала да се удавала чак три пута, а онда се присетила почетка љубави са трећим супругом Радомиром Стевићем Расом, који је био њена највећа љубав и са којим је живела све до његове смрти.

- На другој години факултета сам се први пут удала и ја сам сматрала да морам да направим каријеру и да он мора да разуме све то. Тај брак је трајао 5 месеци. Тада сам била јако тужна. Нико нас током живота не научи како да поднесемо када нас неко остави. Преживела сам то тако што сам му показала да ћу бољег наћи и сваки дан ме је неко чекао, да он види како ме неко други чека – открила је глумица током гостовања у емисији “Магазин Ин”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)


- А други пут сам се удала и схватила да он мени не треба, развела сам се и нећете веровати да сам Раса упознала два месеца после тог развода. У уторак сам га упознала, а у суботу сам се удала за њега, тај брак је био фантастичан – испричала је Ева.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".