Међутим, ретко шта је остало да сведочи о том догађају. Барем не тако снажно као аутомобил у ком се новопечени брачни пар возио.

Цеца и Аркан су на венчање стигли у луксузној бордо лимузини “јагуар мажестик лимо”, која је била невиђена сензација у то време на овим просторима.

Фото: Д. Миловановић

 

 

Овај модел “јагуара” је права реткост, јер је направљено само 527 оваквих примерака, а у продуженој верзији их има свега 121 широм света.

Овај луксуз је био само једна од ситница, пошто је комплетан цех коштао око 100.000 марака.

Све је унапред платио Арканов најбољи пријатељ Италијан Ђовани ди Стефано.

 

 

Аутомобил је и данас у одличном стању. Седишта и волани обложени су белом кожом, а аутомобил годинама налазио у гаражи која се греје. Такође, још има старе беле регистарске таблице.

Иначе сада је у власништву једног Ваљевца коме је ово 13.-ти јагуар по реду, и који једини у Европи, поред званичника Уједињеног Краљевства, има прилику да се вози у овом луксузном аутомобилу.

 

 

Иако је ова лимузина произведена 1990. године, има сву опрему, као најсавременија возила. Међутим, њено одржавање је скупо, јер су до скоро најближи овлашћени сервиси били у Грчкој и Аустрији, док годишња регистрација кошта више од 800 евра. Ауто је дугачак шест и по метара и тежак 2,7 тоне.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".