Душица је објаснила како познаје Душка Бањца, који је недавно ухапшен због подвођења.

- Нисам имала прилику да представим себе досад. Напуштањем полиције и иницијативом да напустим државни посао, кренули су натписи да сам изгубила посао јер су ме пронашли у њиви са колегом. Прво - никад нико није изгубио посао због тога у МУП. Мени је то било смешно, ја нисам никог тужила. Спремила сам породицу да након напуштања државног посла не реагују бурно. Мој отац је умро пре месец дана, није се још охладио, први пут сам негде дошла после његове смрти. Мој покојни тата све је разумео, а ове натписе нашла сам код њега. Звао ме: 'Мој најлепши син'. Ја родитеље немам, ту сам да одбраним себе - каже Душица.

Фото: Принтскрин/Пинк ТВ

 

- Задњих 10 година не боравим у Србији, ја нисам мрава згазила, немам мрљу у животу, нико ме не штити. Сви су побегли мислећи да сам ја крива за ово. Ширење лажи и неистина без објашњења, ти профили ће бити одстрањени јер ометају истрагу. Мене полиција, а ни суд, нико ме није контактирао за ово. Ја сам дошла на 40 дана свом оцу. Ја сам пендрек заменила микрофоном, бавим се искључиво певањем рекла је она и додала да Душка Бањца познаје:

- Упознали смо се у ресторану, ту је био са Кајом Остојић и погађао ми је тезге у Хрватској. На тај начин смо били у контакту. Нисам се чула са тим човеком три године јер немам разлог. Нико од државних органа и суда није ме звао. Љубан Ковачевић ме звао да ми каже да морам то да спречим. Ја не кријем познанство са Бањцем, али ко су људи који шире лажи? -

Фото: Принтскрин/Пинк ТВ

 

- Ја кад бих знала ко се тиме бави, ја бих рекла. Живим преко 10 година, на српској сцени сам само да снимим песму и гостујем. Бежим, идем, борила сам се за аустралијско држављанство. Имала сам америчку турнеју, причали су да сам краљица бакшиша, а ја сам тад неговала оца. Зарадила сам суму на наступу и плаћала порез. Чула сам за неке које се баве тиме, али како да успемо да докажемо да ми нисмо? - истиче певачица.

Душици је потом у емисији пуштен снимак на ком уговара проституцију.

- Ја имам поруке из 2017. године, нисам особа која чисти телефон, код мене се све може наћи. Пробала сам да нађем број који ме звао, знам само да је било прошле године. Можда ћете се изненадити, ја сам му рекла на кога ме подсећа његов глас. Зашто је мој глас чист, а нечији мутиран? Као што сте чули, ја сам све време збуњена. Кад ми је рекао да сам у причи, ја сам мислила на наступ. Разумела сам то као позив да певам на журки. Ја певам целу ноћ, то је моје занимање - изјавила је Душица.

Фото: Принтскрин/Пинк ТВ

 

- Душица није оптужена од било кога. Оно о чему се није писало је чињеница да се годинама бави и хуманитарним радом. Она је мени рекла да уколико би се писало о томе не би га тако доживела. Овај снимак у правном систему није ништа. Ви сте чули да се овај снимак модификовао, то је прва чињеница да се ради о снимку који је неупотребљив. Јавност би била шокирана кад бисмо објавили име особе са снимка која прича - истакао је њен адвокат.

- Ја док имам Бога за сведока, не плашим се никог на овом свету. Ја се захваљујем на свему Богу. Све ово је једна намештаљка. Неко је гледао када ћу ја да слетим и дођем на 40 дана тати. Ја сам била у шоку. Наравно да немам везе са проституцијом - каже Грабовићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".