Певачицу је јавност имала прилике да је упозна кроз ријалити програме у којим је учествовала, а она она у потоњим интервјуима није крила да има експлицитне снимке са мушкарцима, које, како признаје, неретко гледа.

- Имам кућне снимке са бившим момцима, које често и погледам и то има свака жена у Србији - казала је Душица недавно за Курир.

- Живимо у 21. веку, сви се снимају и не видим зашто је то било коме чудно. Не дај боже да изађе мој снимак! Не знам како бих преживела да мој интимни клип угледа светлост дана - додала је она потом за Ало.

Фото: Инстаграм принтскрин/dusicagrabovic

 

 

Она се затим осврнула на естетске корекције.

- Следим пример Бијонсе и Џеј Ло, оне су природне и немају силиконе. Ботокс је једино што сам радила, а немам ниједну естетску корекцију. Ни усне нисам радила. Подржавам природни изглед, а разумем да неко угради силиконе уколико је груди наследио од тате - рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Душица је, подсетимо, коментарисала снимак који је доспео до јавности, у ком се чује како уговара интиман однос са клијентом.

- Ја појма немам о чему се ради. Не познајем ниједног Николу из Цириха, могао је да каже шта хоће. Сви имају слободу говора. Молим вас да ме разумете, ја правим хит, немојте те глупости. Увукли су ме у нешто са чим ја немам везе - правдала се за "Курир".

(Курир, Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".