Откако се прочуло за велику акцију полиције у којој је ухапшено 29 особа у Београду које се сумњиче да имају везе с елитном проституцијом, не престају да испливавају нови детаљи и имена, а поједини медији су писали да је у организовање сусрета с богатом клијентелом умешана и Душица Грабовић.

Она се након скандала огласила на Инстаграму и негирала да има везе са проституцијом и подвођењем девојака, а запретила је и тужбама.

 

 

- Желим да се обратим свим медијима који су објавили апсолутне лажи и неистине о мени! Као што знате, већ од децембра прошле године сам у Америци на успешној турније коју сам нажалост морала да прекинем услед смрти мога оца и губитка јединог ослонца у мом животу! Нисам навикла да ме живот мази, али што је много, много је! Због душевне боли коју ми годинама наносите док су ми и родитељи били живи, била сам приморана да истог момента ангажујем свог адвоката! Пошто сам аустралијски држављанин, сви ћете морати да одговарате пред њиховим законом за повреду угледа и части! - истакла је Душица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".