Славни холивудски глумац требало би следеће године да се прикључи екипи акционог трилера који режира Милош Аврамовић. 

Фото: Танјуг

 

 

 Слободни термини

 
Преговори око Деповог ангажмана почели су још у октобру, током његовог боравка у Београду. 

- Џони се упознао са нашим глумцима и редитељем када је у октобру прошле године у Србији промовисао анимирани филм "Пафини" који је направљен у нашој земљи. Тада су му Биковић и Аврамовић рекли како би волели да га виде у наставку "Јужног ветра". Деп им је одговорио да је веома заинтересован, али да најпре мора да провери када има слободне термине за снимање - прича добро обавештени извор и додаје да су се после тога продуценти још једном контактирали најпознатијег "пирата са Кариба":

- Деп им је преко телефона потврдио ангажман, а остало је да све баце на папир и потпишу. Очекујемо да ускоро све буде званично. Џонију је намењена улога нарко-дилера који има разрађене послове по целом свету, па ће се тако повезати и са Марашем и Баћом. 

Може да бира улогу


Главни јунак "Јужног ветра" Милош Биковић никада није крио да би волео да дели кадар са славним глумцем.

- Деп је сјајан тип, маштовит и има дивне улоге. Волео бих да га видим у наставку "Јужног ветра", може да бира улогу. Сваку осим Петра Мараша. Баш бих волео да играм са њим. Кастинг је отворен, па ако га Деп прође, биће примљен - рекао је најпопуларнији српски глумац.

Поред Биковића и Депа, у трећем делу филмског хита редитеља Милоша Аврамовића играће још и Миодраг Радоњић, Мики Манојловић, Јована Стојиљковић и Александар Берчек.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".