Биковић је тумачио сина Драгана Гагија Јовановића и Бранке Пујић, и у серији је као тинејџер Небојша правио несташлуке који су карактеристични за те године.

Фото: АТА имагес

 

 

Поред тога, Небојша је имао карактеристичну фризуру за то време, а неколико пута током снимања серије коса му је била фарбана, те је тако у неким кадровима имао црвене, а у другим љубичасте праменове.

- Мислим да ме, да сам знао да ствари функционишу тако како функционишу, никада не би натерали да носим ону фризуру. Никада! Када себе гледам на ТВ-у, том клинцу бих одвалио шамарчину. Толико иритантно дете. Али то је била поента. Чудно је када видиш, шта то са дечком није у реду, када има такву фризуру? - прокоментарисао је пре неколико година Биковић свој глумачки ангажман у овој серији.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС Приказује

 

Međutim, lik Nebojše mu je kasnije otvorio vrata mnogih filmova i serija. Ubrzo nakon pomenute serije, pojavljuje se u još jednoj, a to je "Bela lađa", a onda je usledio film "Montevideo, Bog te video", gde mu dodeljuju glavnu ulogu.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Prikazuje

 

 

Čuveni Aleksandar Tirnanić Tirke bio je omljen mnogima, Milošu je ovo bila prva velika uloga na filmskom platnu, dok je "Montevideo" ujedno bio i prvi film koji je režirao Dragan Bjelogrlić.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".