Након што га је публика додатно заволела кроз филм “Тома”, где је играо чувеног певача, у медијима се појавила информација да је Милан Марић у вези са ћерком Драгана Бјелогрлића, Мијом. Трагом ове информације кренули смо у комшилук познатог глумца, јер ко боље зна шта се дешава у животу познатих од суседа.

Фото: Tанјуг/Страхиња Аћимовић

 

У мирној улици познатог краја у којем живе познати, живи и Милан Марић. На питање о глумцу, приметили смо да развуку осмех од ува до ува, па нам је било јасно да га воле, нарочито они старији.

- Чим је стигао у овај крај, приметили смо га. За разлику од многих јавних личности које живе у близини, он је љубазан, насмејан и фин. Ретко је могуће срести такву јавну личност. Понекад хода улицом тако да мислите да не зна где иде, и та његова блентавост буде симпатична, каже старија госпођа и додаје:

- Не познајем га лично и никада му нисам пришла да му кажем да сам његов фан. Замислите, ја од 70 година да сам нечији фан, али његов заиста јесам.

Нешто млађа комшиница, коју смо срели у оближњем кафићу како чита недељник о познатима учинила нам се као добар саговорник. Били смо у праву.


- А Милан, да, да, живи ту у близини. Али видите, ту су и Бјелогрлићи, неколико улица одавде, шеретски се осмехнула, па наставила:

- Виђала сам га са девојком, али нисам знала да је то Бјелина ћерка. Лепа је и харизматична, иду једно уз друго. Милан је фин дечко, васпитан и међу тим глумцима, а има их у овом крају доста, најприступачнији. Људи га салећу од када је изашао филм “Тома”, клинке се сликају са њим, била је једно време општа помама. Хвале га сви, али човек не може да попије кафу на миру од коментара пролазника.

Фото: Танјуг/АТА Имагес

 

Зато, како нам открива комшиница, Марића најчешће виђа у кафићу који није популаран. Тинејџерке које смо срели у улици одушевљено су причале о глумцу.

- Он је “кулијана”, питамо га да се фотографишемо, он каже хоће па онда прича на мобилни пола сата. Потпуно је сладак. Понекад га питамо за Биковића и Радоњића, али он неће ништа више да каже осим да су супер, кроз осмех каже једна од девојчица.

Успут смо срели и господина који је велики љубитељ филма и позоришта, па нам каже да Марићу предвиђа велику каријеру.

- Многе сам испратио и дочекао генерације. Он ће бити од млађе екипе уз Биковића и Марка Јанкетића права глумчина. Ту у близини живи и Петар Бенчина, и њега сам посматрао. Има и он потенцијала али мислим да нема срчаност као ови. Милану сам то једном приликом и рекао. Делује као фин момак, а ако му Бјела буде таст за њега нема зиме. Бјела са породицом живи у близини и велики је бизнисмен. Озбиљно је из посла глумца загазио у бизнис и мислим да зна шта ради, каже наш саговорник.

Васпитан је


У оближњем маркету кажу да Милан ретко свраћа, али да када уђе без поздрава и љубазних одговора не прође.

- Данас скоро нико не уме да каже “добар дан”, улазе ко муле. Њему то не може да се деси. Види се да је васпитан. Никада није нервозан, па да нас одбије или одбруси када нешто питамо, а умемо да будемо напорне. Свашта смо га питале око филма “Тома”, кроз осмех каже продавачица па додаје:

- Виђамо га да пролази са девојком али нисмо знале да је Бјелина ћерка. Мада нам је позната од раније. Кажу да и они живе у близини.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".