Прву већу улогу Милош Биковић добио је у серији "Стижу долари", када је имао свега 16 година. Биковић је тумачио сина Драгана Јовановића и Бранке Пујић и у серији је као тинејџер правио разне несташлуке који су карактеристични за те године.

Оно што је посебно за овај лик јесте да је имао необичну фризуру - неколико пута током снимања серије коса му је била фарбана, те је у неким кадровима имао црвене, а у другим љубичасте праменове.

Фото: Танјуг

 

"Мислим да ме, да сам знао да ствари функционишу тако како функционишу, никада не би натерали да носим ону фризуру. Никада! Када себе гледам на ТВ-у, том клинцу бих одвалио шамарчину. Толико иритантно дете. Али то је била поента. Чудно је када видиш, шта то са дечком није у реду, када има такву фризуру?", прокоментарисао је пре неколико година Биковић свој глумачки ангажман у овој серији.

Тај лик, безобзира на смешну фризуру, отворио му је врата за даљу каријеру. Након ове серије, завршио је и у серији "Бела лађа", да би му се отворила сва врата, и кренуо је у сарадњу са Драганом Бјелогрлићем. Прво је имао малу улогу у серији "Вратиће се роде", након чега је и заиграо на филму. И то каквом.

Бјелогрлић му додељује улогу Александра Тирнанића Тиркеа у филму Монтевидео, Бог те видео и остало је историја.

Милош Биковић ужива у љубави с лепом Иваном Малић, а недавно је у медијима одјекнула вест да је наводно одлучио да се жени!

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".