Певачица Теодора Џехверовић, важи за једну од најпопуларнијих младих звезда, па се посетио њен комшилук.

Комшије су развездале језик и док је једни хвале, има и оних којима није баш омиљена комшиница.

- Виђам је често, увек је уфурана. Умислила је да је велика звезда. Не уме ни да се јави, да каже добар дан. Само пројури. Увек носи наочаре за сунце, а некада и дуксерицу са капуљачом. Јесте лепа, али баш претерује. Па ни Цеца и Брена се не понашају тако. Популарност може да дође и оде, али ово је превише - каже једна комшиница из зграде где живи млада певачица.

Фото: АТА имагес

 

Док разговарамо са њом, пролази старији господин, који се прикључује разговору.

- Она слатка девојчица што је била у ријалитију? Фина је. Мајка јој је опасна. Гледам је када дође код Задругара па маше рукама и прича не може да стане. Ова мала за разлику од ње је смиренија. Виђам је са неким високим дечком. Касније ми рече унука да јој је то момак, неки кошаркаш. Лепи су богами. Није ни она мутава, нашла тог кошаркша. Она богата, он богат. Нека их млади су- каже старији господин, који нас упућује до козметичког салона који се налази у крају јер како наглашава ту сигурно иде као и свака жена.

- Долази, али не толико често. Увек је распложена, насмејана. Баш је лепа. Њој није ни потребна шминка. Природно изгледа. Није нападна, а зна и да се нашали. често док јој сређујемо нокте запева, да нам време брзо прође. Слатка је. А није ни лош њен дечко. Баш су леп пар - кажу из салона.

Фото: АТА имагес

 

И док се распитујемо о Теодори, пролази једна госпођа која нам открива детаље.

- Често долази овај њен код ње. И то углавном увече, а и рекла бих да је мала Џехва права спавалица. Некада не изађе из стана и по цео дан, а достава само долази. Звоне често и на погрешан интерфон и онда кажу стигла је достава за Теодору. Боже колико то дете једе! Да ми толико једемо не би могли да прођемо кроз врата, а она као чачкалица. Насмејана је. Баш сам је видела пре два дана у неком апа-драпа издању. Широка тренерка, наочарае за сунце и имала је качкет. Да нема ону нападну боју косе, не бих је ни препознала. Вреда је, доста зарађује. Користи сваку прилику док је млада. И треба. Боље да зарађује, него да се смуца по крају и да мења момке. Овако је пристојно дете. Мада, сигурно од мајке не сме ништа да уради. Рекла бих да је Гоца бич божји и да мора да је слуша - каже комшиница.

Галерија: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".