Марија Каран се наводно недавно вратила свом партнеру Владану Балабану са којим је пре пет месеци прошла кроз прилично велик скандал у јавности када се прочуло да је овај IT стручњак физички насрнуо на глумицу.

Тада су сви домаћи медији брујали о инциденту у којем је у мркло доба ноћи у српској престоници Владан Балабан ударио Марију Каран у пределу десне стране лица, а касније је откривено да је глумица такође имала модрице по бутинама и колену због чега је завршила у Ургентном центру.

Фото: В. Данилов/И. Маринковић

 

Да није остала сасвим пасивна у овом акту насиља, говори податак да му је разлупала ауто, на чијем је крову наводно седела када је полиција стигла на увиђај, али њена реакција на насилничко понашање партнера ипак је и остала на томе.

Пар је очигледно решио да заборави на читав инцидент за који јавност може само да се нада да је био први и једини у досадашњој компликованој емотивној, краткој, али већ бурној историји овог контроверзног двојца, док пријатељи глумице нимало нису срећни због помирења. Марија није желела да званично коментарише сазнање да се вратила Владану, баш као што није давала изјаве за медије ни када се поменути чин насиља догодио пре пет месеци.

Фото: Н.Фифић, АТА имагес, Фејсбук принтскрин/Vladan Balaban

 

Што се тиче самог Балабана, он је још у новембру оштро негирао наводе да је насиље с његове стране икада почињено, а његов адвокат је пре пет месеци само објаснио да је Балабан морао да брани имовину која му је у тим тренуцима била угрожена, називајући га угледним грађанином који је иначе и члан Управног одбора Савеза хокеја на леду Србије. Баш као што је Марија Каран решила да зажмури на претпрљено насиље и врати се свом богатом изабранику, чини се да је и Балабан одлучио да један ауто није вредан раскида.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".