Рената Кончић Минеа деведесетих година је била једна од најпопуларнијих поп певачица у региону, а многи њени хитови и данас се слушају.

Она ове године пуни 45 година, многи тврде да никад лепше није изгледала, али можда се не сећате разлога због ког се повукла са сцене у тренутку велике популарности.

Наиме, разлог томе је била саобраћајна несрећа коју је доживела пре тринаест година...

- Доживела сам саобраћајну несрећу када сам се враћала с тезге у Марибору и око пет ујутро покушала избећи ауто у којем је возач заспао за воланом. Ударила сам у стубиће са стране, аутомобил се преврнуо три пута и завршили смо у јарку. Само чудом смо ја и моје плесачице преживеле и то чак без озбиљних повреда, само с модрицама и огреботинама - испричала је Минеа својевремено за хрватске медије, па додала да су јој психичке последице биле далеко теже.

Певачици су биле потребне две године да се опорави и реши депресије и анксиозности, које су наступиле након овог трауматичног догађаја. Тада је запоставила музику и није је било на сцени, а како је рекла, у том периоду највећа подршка били су јој родитељи и пријатељи...


Галерија:

Помогли су јој и лекови и психотерапија, међутим, због лекова се угојила 15 килограма. Ипак, сада је успела да врати стару килажу.

Осим певањем, Минеа се остварила и као водитељка различитих емисија, а ево како данас изгледа:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".