Александра је, како смо ексклузивно сазнали, недавно завршила курс за маникир и тренутно сређује мамине нокте.

Извор близак бившем челнику „Гранд продукције“ тврди да његову наследницу краси скромност, да је не занима бављење јавним послом и да је за себе изабрала необичан позив.

- Александра је свесна ко су јој родитељи, не стиди се њихових послова, веома је поносна на оца и мајку, њихове каријере и успех, али једноставно не воли јавност - почиње извор.

Фото: АТА имагес

 

- Она крије свој идентитет на друштвеним мрежама, дружи се са обичним светом и не пати од понашања којем су склоне њене вршњакиње којима су родитељи познате личности - додаје извор.

Без обзира што је свима јасно да је Поповић обезбедио своју наследницу да у животу не мора ништа да ради, извор открива да Александра уопште није таква девојка и да упркос богатству и некретнинама у поседу њеног оца и мајке, она ипак жели да ради, и то један крајње занимљив и исплатив посао у данашње време, али нико се не би надао да се њиме бави ћерка Сузане Јовановић и Саше Поповића.

Фото: АТА имагес

 

- Александра је креативна девојка и има немирне прсте. Студирала је чак два факултета, али је оба напустила јер се једноставно тражила и можда се још увек тражи. Ипак, пошто не воли да дангуби, а жели и да сама зарађује новац, она је завршила курс за данас јако популарну надоградњу ноктију, па је гел-техником почела да сређује нокте. Њена прва муштерија и модел је била управо њена мајка Сузана, али ово јој иде јако добро па је решила да прошири овај бизнис за који, наравно, има неопходан почетни капитал - прича извор.

Наша ексклузивна сазнања и ову необичну причу је потврдила и сама Сузана Јовановић када је у емисији „Милизам“ говорила о својој деци.

- Ни мој син из првог брака, ни моја ни Сашина ћерка не воле јавност и никако их не можете видети у медијама. Наша ћерка је до сада променила два факултета. Не зна ни она чиме жели да се бави, па се тражи. Ту неодлучност је наследила на мене и ја сам прво уписала економску школу, па прешла у трговачку, јер ме економија није занимала. Код ње се то још није искристалисало, али неће да буде јавна личност. Моја деца су се тако родила и то су нам наметнули. Рекли су нам „ако ви морате да будете јавне личности“ ми не морамо - прича Сузана и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Александра је недавно завршила курс за нокте, маникир и морам да се похвалим да мени ради нокте. Не пева, ниједно од њих није повукло таленат на мене. Пева Александра у купатилу за своју душу. Уметничка је душа и има нешто у тим прстићима, па ћемо видети да ли ће се завршити на тим ноктима или ће ићи даље - објаснила је поносна мајка.
Александра избегава и друштвене мреже

Сузана се дотакла и чињенице да Александра не воли ни друштвене мреже.

- Александра је заиста скромна млада девојка, не воли да излази, не воли клубове, барове и ноћне проводе. Она се чак не показује ни на друштвеним мрежама. Има свој мали круг блиских пријатеља, а Инстаграм јој је закључан. Када негде кренемо заједно, пошто људи воле да се поздрављају и фотографишу са Сашом, она му често каже: „Јао, тата, што ти привлачиш пажњу“. Мало јој је постало лакше од када смо почели да носимо ове маске због короне, мислим да се спасла - поентирала је Сузана Јовановић у духовитом тону.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".