Заједно су прошли кроз различита искушења, а највредније што су заједно стекли током своје дуге љубави несумњиво је њихов син Милош Лолић који већ дуго живи у иностранству, у Бечу, где се бави позоришном режијом. Даница је врло отворено говорила о досадашњем односу са невенчаним супругом Тодетом, упитана у чему се крије тајна њихове дуготрајности.

- Верујем да вам је тешко да то схватите кад данас сви живе неке инстант животе и виртуелну стварност. Погледи, додири, лептирићи у стомаку, све оно што чини љубав потпуном, тога је, напросто, све мање. Ипак, ако је љубав права, сигурно ће трајати. Важно је да је партнер уз вас и у срећи, као што је и у најтежим тренуцима, у смрти, када се растајете од највољенијих - причала је она.

Фото: АТА имагес

 

 

- Битно је и давање. Ништа не можете да добијете ако нећете дати, а пре свега љубав, разумевање, спокој. Нема ништа лепше од тога ако можете да пружите спокој партнеру поред вас. Све то ја сам пронашла у мом Тодету и зато толико дуго трајемо - додала је глумица.

Она је открила зашто се никада нису венчали.

- Напросто је била наша одлука да се не венчамо. Ништа нам ни овако не фали. Неки су ме због тога осуђивали, вероватно водећи се вером и традицијом, али када је папир икада нешто одредио? Шта кога брига како ја живим? У односу двоје људи битни су подршка, љубав и оно што се суштински живи. А тамо негде би и могао да стоји неки потпис, али не би ми ништа значио. То је само наша одлука била и ништа друго - одлучно је истакла Даница.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".