Писац више бестселера Мартин Сутер аутор је биографије живе легенде немачког фудбала Бастијана Швајнштајгера "Један од вас".

Фото: Профимедиа

 

У питању је ауторизована аутобиографија у форми романа, а Швајнштајгер је и сам у јануару ове године признао да су му омиљени делови они који се односе на његово венчање са српском тенисерком Аном Ивановић и рођење њихове деце.

- То су били тренуци када бих волео да сам могао да зауставим време - истакао је спортиста.

Како су Швајнштајгер и Сутер открили у књизи, његова бајковита љубавна прича с једном од најлепших жена у историји спорта није почела тако глатко. Наиме, Бастијан је био очаран нашом Аном и замолио је њиховог заједничког пријатеља да их упозна. Српкиња је, међутим, имала важнија посла, а Сутер пише чак врло директно да је Ана "одбила" овај позив.

Фото: Профимедиа

 

Међутим, човек који је на терену безброј пута показао какав је борац није желео тек тако да дигне руке, па је и лично послао поруку Ани Ивановић.

Тенисерка му је одговорила да би волела да се упозна с њим уколико им се укрсте путеви у животу, али Басти није желео да чека стицај околности, већ је сам био творац своје среће - чим је видео да ће Ана наступати на УС Опену 2014, купио је карту за први авион до Њујорка.

Већ тог септембра, пар је виђен у овом америчком граду како шета држећи се за руке. Медији су тих дана увелико писали како је Бастијанова веза с немачком манекенком Саром Бранднер завршена после седам година.


Како је на почетку ове љубави истакао српски кошаркаш тренер, у све је умешала прсте његова ћерка.

- Мој пријатељ Бастијан Швајнштајгер и Ана Ивановић су у емотивној вези, упознала их је моја ћерка Ивана. Нека се деца воле и држе за руке! - рекао је тада Пешић.

Бастијан је врло брзо на све начине почео да показује своју љубав према Ани.

Фото: Профимедиа

 

Прво је на копачкама исписао њено име, датум почетка везе с њом (5. 9. 2014) и „душо“, реч којом се обраћа својој девојци, изнад српске заставе.
Швајни је почео да прати Ану широм света, док јој је из публике пружао подршку и навијао из свег срца с трибина.

Швајнштајгер је убрзо прешао у Манчестер јунајтед, а Ана и он верили су се у Лондону следеће године, док су у јулу 2016. једно другом рекли "да" на романтичној церемонији у Венецији. Пар је 2018. добио сина Луку, а 2019. стигао је и његов млађи брат Леон.

Галерија: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".