Славица Трипуновић Дајана (51), некадашња мисица и певачица једна је од оних које су пре неколико дана ухапшене у великој полицијској акцији усмерене против елитне проституције, а како се наводи, ухваћена је ''на делу''.

Фото: Сарић С.

 

 

- Славица Трипуновић ухапшена је у великој акцији у којој су пали и београдска мадам Јелена Јојић, менаџер Каје Остојић Душан Бањац и унук Ере Ојданића, Никола Анђелић. Славица Трипуновић и Мартина Рајић, бивша учесница Парова и Плејбој зечица, ухваћене су на делу, али су брзо пуштене из притвора јер су приведене судији за Прекршаје и одређена им је новчана казна - каже извор "Курира".

 

 

Славица Трипуновић Дајана била је последња Мис Југославије. Ту титулу освојила је 1991. године, када су о почели сукоби на тлу бивше Југославије.

Иначе, Славица Трипуновић, неретко је гостовала у емисијама забавног карактера, те причала о титули коју је добила, али и љубавном животу.

Највећу популарност доживела је деведесетих година када је мужичка каријера у питању, али није била заборављена, па је 2009. године учествовала у ријалитију " Фарма".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".