Slavica Tripunović Dajana (51), nekadašnja misica i pevačica jedna je od onih koje su pre nekoliko dana uhapšene u velikoj policijskoj akciji usmerene protiv elitne prostitucije, a kako se navodi, uhvaćena je ''na delu''.

Foto: Sarić S.

 

 

- Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica Parova i Plejboj zečica, uhvaćene su na delu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za Prekršaje i određena im je novčana kazna - kaže izvor "Kurira".

 

 

Slavica Tripunović Dajana bila je poslednja Mis Jugoslavije. Tu titulu osvojila je 1991. godine, kada su o počeli sukobi na tlu bivše Jugoslavije.

Inače, Slavica Tripunović, neretko je gostovala u emisijama zabavnog karaktera, te pričala o tituli koju je dobila, ali i ljubavnom životu.

Najveću popularnost doživela je devedesetih godina kada je mužička karijera u pitanju, ali nije bila zaboravljena, pa je 2009. godine učestvovala u rijalitiju " Farma".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".