- Трудим се да код синова искореним евентуало грубу нарав коју би могли да имају, с обзиром на њихово балканско порекло. У исто време, никако не бих волела да буду премекани и зависни од мамине сукње довека. Дакле, радимо и на нежности и на чврстини, а највише на расуђивању кад их применити - рекла је недавно за штампано издање магазина "Сторy" глумица, која се за оца своје деце удала у септембру 2008. године са идејом да крај њега дочека старост.

Брачне завете она и њен већ сада бивши изабраник разменили су у манастиру Фенека, да би славље са пријатељима и породицом наставили у једном престоничком ресторану. Упркос великој љубави, и покушајима да брак спасу, пре извесног времена схватили су да им више не иде, те да је најбоље решење по обоје и за децу да се разиђу, што су и урадили.

Фото: Јутјуб принтскрин/Crvena zvezda

 

 

Развод Соње Колачарић вратио је пред камере драмску уметницу, која се после порођаја, а током брака са Иванчевићем, повукла потпунно из глуме. Данас је можемо гледати у неколико врло атрактивних пројеката серији "Мочвара", филмовима "Кључ" и "Нечиста крв".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".