Цео свет данима бруји о шамару Вила Смита на 94. додели Оскара. Многе личности су се огласиле и упутиле речи подршке и једном и другом актеру ове ситуације, а један од оних који је осудио овај гест је био Џим Кери.

- Немам ништа против Вила Смита. Урадио је велике ствари. Али то није био добар тренутак. То је бацило мрљу на свачији сјајни тренутак - рекао је.

Приликом интервјуа са водитељком Гејл Кинг и њеног питања прокоментарисао је Роково одбијање да поднесе тужбу, одлучно је одговорио: "Јутрос бих објавио да тужим Вила за 200 милиона долара, јер ће тај снимак бити ту заувек."

Изнервирани оваквом реакцијом, многи "фанови" су брзо подсетили јавност на сексуално узнемиравање тада 19-годишње девојчице, славне глумице Алише Силверстон, која, по законима у Америци, још увек није била пунолетна те 1997. године на додели МТВ награда.

Тачније, насилнички је пољубио Алишу Силверстон у уста, иако се тада млада глумица свим силама опирала, а онда је покушао исту ствар да уради, замислите коме?

Па управо Вилу Смиту.

За први пољубац, који никоме заиста није био пријатан за гледање Кери никада није одговарао.

Подсетимо, глумац је данас најавио да се повлачи из глуме тачније планира да се пензионише након другог дела "Сониковог филма".

Једина ствар која може продужити његово битисање испред камера јесте реализација аутобиографског филма Доли Партон, која је пожелела да баш Кери буде један од протагониста њене екранизоване животне приче. Легенда Холивуда каже да је одлуку, јер жели да се посвети мирнијем животу.

- Па, ја се повлачим. Прилично сам озбиљан. Урадио сам довољно.Једино ако анђели донесу сценарио који је написан златним мастилом и који ми каже да ће бити веома значајно да људи то виде, можда ћу наставити глумачким путем, али сада правим паузу - изјавио је глумац.

Џим Кери има пуних 60 година и, по сопственом мишљењу, урадио је довољно у својој каријери.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".