Ceo svet danima bruji o šamaru Vila Smita na 94. dodeli Oskara. Mnoge ličnosti su se oglasile i uputile reči podrške i jednom i drugom akteru ove situacije, a jedan od onih koji je osudio ovaj gest je bio DŽim Keri.

- Nemam ništa protiv Vila Smita. Uradio je velike stvari. Ali to nije bio dobar trenutak. To je bacilo mrlju na svačiji sjajni trenutak - rekao je.

Prilikom intervjua sa voditeljkom Gejl King i njenog pitanja prokomentarisao je Rokovo odbijanje da podnese tužbu, odlučno je odgovorio: "Jutros bih objavio da tužim Vila za 200 miliona dolara, jer će taj snimak biti tu zauvek."

Iznervirani ovakvom reakcijom, mnogi "fanovi" su brzo podsetili javnost na seksualno uznemiravanje tada 19-godišnje devojčice, slavne glumice Ališe Silverston, koja, po zakonima u Americi, još uvek nije bila punoletna te 1997. godine na dodeli MTV nagrada.

Tačnije, nasilnički je poljubio Ališu Silverston u usta, iako se tada mlada glumica svim silama opirala, a onda je pokušao istu stvar da uradi, zamislite kome?

Pa upravo Vilu Smitu.

Za prvi poljubac, koji nikome zaista nije bio prijatan za gledanje Keri nikada nije odgovarao.

Podsetimo, glumac je danas najavio da se povlači iz glume tačnije planira da se penzioniše nakon drugog dela "Sonikovog filma".

Jedina stvar koja može produžiti njegovo bitisanje ispred kamera jeste realizacija autobiografskog filma Doli Parton, koja je poželela da baš Keri bude jedan od protagonista njene ekranizovane životne priče. Legenda Holivuda kaže da je odluku, jer želi da se posveti mirnijem životu.

- Pa, ja se povlačim. Prilično sam ozbiljan. Uradio sam dovoljno.Jedino ako anđeli donesu scenario koji je napisan zlatnim mastilom i koji mi kaže da će biti veoma značajno da ljudi to vide, možda ću nastaviti glumačkim putem, ali sada pravim pauzu - izjavio je glumac.

DŽim Keri ima punih 60 godina i, po sopstvenom mišljenju, uradio je dovoljno u svojoj karijeri.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".