- Чудно ми је да примам комплименте, и то се ваљда учи (смех) - каже Бојана и додаје:

- Мушакрци се и даље плаше да ми приђу - нашалила се она.

На питање да ли се када је реч о губитку килограма угледала на колегиницу из Велике Британије Адел, са којом је често упоређују када су вокалне способности у питању, Бојана одговара:

- Она се на мене угледа. Дописујемо се и делимо искуства колико која диже мртво...(смех). Свакако да ми импонује што ме упоређују са њом - објаснила је певачица.

Бојана не крије да велики проблем тренутно има са гардеробом, јер је годинама носила само оно што је морала а не хтела те да се још увек проналази када је стил у питању.

Фото: В. Данилов/Ата имагес

 

- Не могу да скапирам шта је мој фазон. Хаљине могу да поделим на пола, имам вишка материјала а потпуно ми је занимљиво да идем у куповину и пробам нешто а не купим јер ми се не свиђа. Сад и ја могу да се правим важна - нашалила се певачица.

Не крије да јој је инбокс затрпан хиљада порука подршке коју свакодневно добија од жена широм земље и света те да управо због њих толико јавно износи детаље свог процеса.

Међутим, оно што све највише занима јесте чега јој је било најтеже да се одрекне током посебног режима исхране.

Фото: В. Данилов/Ата имагес

 

- Не знам, ничега. Била сам решена и како сам решила ишла сам само напред, па ме некад тренери или другарице подсете колико сам смршала када ми покажу пре и после фотографије. Нема окретања назад то је најбитније - рекла је Бојана која од ваге више нема никакав страх јер јој је мерење постало свакодневица.

Пред почетак концерта драге колегинице Стаменов је додала и то да јој је велика част што је Марија баш њу одабрала за госта.

- Она је велики човек и јако ми је драго што сам ту- рекла је она.

(Гранд Онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".