Певачица раскошног гласа, Бојана Стаменов, недавно је ослабила чак 70 килограма и ту не планира да се заустави.

Како каже, имала је психичке и физичке тегобе због којих је преломила па се одлучила на операцију смањења желуца, око које се напослетку ипак предомислила.

- Постала сам агресивна и осиона! Бака ми је говорила: „Шта праштиш, дете, на све нас?! Шта ти је?” - прича Бојана која је тада решила да потражи лекарску помоћ.

- Ушла сам код докторке и рекла: „Нервозна сам и не видим добро. Све ми се смучило! Желим да смањим желудац." Заказала ми је операцију, прошла сам конзилијум и добила задатак да средим шећер и смршам пре интервенције. Ишла сам и код психолога - прича Бојана.

Како би убрзала процес скидања сувишних килограма, певачица је кренула и на тренинге.

Фото: АТА имагес, Фото: В.Данилов

 

- На наговор другарице контактирала сам једног тренера. Имала сам 185 килограма и била сам скептична да ли ће моћи да ми помогне. Осећала сам се непријатно кад ме је видео у тренерци, без шминке, рашчупану... Сваког дана сам морала да му говорим колико сам спавала, јела, да ли сам имала неки стрес. Чак ми је променио и исхрану. Пре њега сам углавном јела парче хлеба са младим сиром, салатом или кувано јаје... Он ми је додао још намирница, тако да нисам гладовала. Кад сам схватила да сам изгубила 70 килограма, отказала сам операцију! Сада се осећам психички и физички боље, а и много лакше. Лако као лептир! Настављам да мршавим, па докле стигнем - каже Бојана и осврће се на здравствене тегобе које су уследиле због гојазности.


- Моје здравствено стање је било катастрофа! У јуну 2020. шећер ми је скочио скоро на 30. Тада сам приметила да не видим добро. Све до тада сам била здрава дебелица, на граници инсулинске резистенције, али без проблема. Нажалост, гојазност је учинила своје - закључује Бојана.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".