- Жао ми је што се на "Евровизији" нисам више забављала. Била сам као војник, то могу сви да потврде. Данас бих то радила много другачије - изјавила је она.

Фото: АТА имагес

 

Она је овом приликом као неко ко је ишао на Евровизију открила да ли је то такмичење намештено.

- На Евровизији ништа није намештено - рекла је Бојана, а онда су је новинари упитали да ли је тако и овде на шта је она одговорила:

- Па ја не могу да коментаришем да ли је ишта намештено, јер ја када сам учествовала ја сам била један од три представника истог аутора, значи није било овако, тако да сам ја супер прошла тада - рекла је певачица.

Српска Адел, како је многи зову подигла је прашину изгледом. Она је успела да смрша чак више од 45 килограма.

Фото: Новости

 

- Пошто је један свеопшти хајп око тога како сам смршала… хвала свима на комплимената, али да не би портали самоиницијативно писали о томе шта ја радим. Ево укратко, корона је, имам вишак слободног времена јер посла нема. Решила сам да се посветим себи. Водим рачуна шта клопам - написала је Стаменова на Инстаграму једном приликом, те истакла да је и у претходном периоду радила на себи.

„Није се десио никакав специјални чаробни штапић ни хируршке процедуре. Добро сам, здрава сам, што и вама желим. Нисам на неком специјалном режиму исхране. Радим ово због себе, и сви треба да раде ствари због себе, не због других. Да не бих хеклала, штрикала, имам времена, па сам решила да смршам. Супер ми је. Верујте у процес, сви који нешто желе да раде, саветујем им да буду Познато је да је певачица велики хедониста и да воли да ужива у храни и не жели да држи дијете, а сада је све изненадила трансформацијом.

Певачица је јавности постала позната када је учествовала у такмичењу "Ја имам таленат",  а сви су 2015. године пратили њен наступ на песми Евровизије где је представљала Србију и заузела високо 10. место.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".