Популарна певачица и победница "Задруге 1" Кристина Кија Коцкар не престаје да интригира јавност иако је прошло скоро четири године од завршетка ријалитија. 

Оно што све највише занима јесте приватни живот певачице, а она је открила због чега је сама и због чега нема среће у љубави након развода од Слободана Радановића.

- Немам дечка тренутно. Покушала сам да истражим где је проблем, и успела сам да у томе. Још док нисам постала јавна личност мене прати један исти проблем. Схватила сам да и тада и сада ми мушкарци замерају што не умем да искажем своја осећања - говори Кија и одаје:

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам романтична, нежна и трудим се, али заиста не знам шта друге девојке још раде када ја не исказујем своја осећања. Никада није био проблем да ли сам висока, ниска, успешна, неуспешна, већ код свих једно исто. Самоће се не плашим, иако након разода ми је било јако тешко да се навикнем да сам сама. Код мене је све црно или бело, или сам у озбиљној вези или солирам. Сада када ухватим себе како увече шетам по стану као дух, мислим да не бих могла да се пребацим да има неког ту, све док се баш баш не заљубим - завршава Кија за наш портал. 

Подсећамо, последња веза коју је ријалити победница јавно обелоданила јесте са некадашњим фудбалером Црвене звезде Милошем Чавом Димитријевићем, који је до пре неколико месеци био у емотивној вези са Душицом Јаковљевић, водитељком ријалити-програма "Задруга".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".