На питање да ли се чује са Драшком, те да ли му је пустила да чује њене нове песме, које треба да обједини на првом студијском албуму, Кија каже:

Фото: АТА имагес

 

- Не бих даље коментарисала ту тему, мислим да има на Гуглу. Немам никога, нисам заљубљена. Прилазе ми, нормално, али немам никога. Није крај ако си сам... Али, како кажу, избирач наиђе на отирач, надам се да то неће бити у мом случају - испричала је Кија, која је потом истакла да ју је Станивуковић "искористио".

То је признала док је одговарала на питање да ли је избирљива када јој се неко удвара, због тога што се бави јавним послом.

- Умем да будем сумњичава, али не само са емотивне стране, и пријатељства су та која људи искоришћавају... Пример је, ето, и Драшко Станивуковић. Људи који желе да буду у мом присуству само да би добили који наслов од вас, ето! Чује цела моја зграда кад се дерем преко телефона! Склоним се од тих људи, али некад умем да одрагујем, али ми буде криво. Немам никакав контакт са мушкарцима са јавне сцене, када су видели како умем да одговарам, сви су се склонили. Плаше се, јер ја немам путера на глави, плаше се мојих речи... Али нисам толико страшна као што ме неки други људи приказују.

(Пинкр.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".