Победница прве сезоне ријалитија "Задруга" и певач никада нису крили своју блискост, а према писању листа "Ало", међу њима постоји нешто више од пријатељства.

- Аца и Кија су у последње време јако блиски, спојио их је посао, обоје сарађују са Сашом Мирковићем и проводе доста времена заједно. Имали су заједничка путовања, наступе, концерте и на свим тим припремама и пробама су се доста зближили - тврди извор, који истиче да се у последње време између њих примећују варнице.

Фото: АТА имагес

 

 

- Свима је постао јако чудан њихов однос. Примећује се да су јако присни, имају сличан смисао за хумор, ставове и интересовања. Када почну да причају о нечему, не могу да престану и сви из њиховог окружења почели су да примећују да се нешто чудно дешава. Никоме није јасно да ли су само јако добри пријатељи или су се између њих временом родиле емоције. О свом односу нису желели да причају чак ни са најближим пријатељима, због чега су многи помислили да су у тајној вези - објашњава извор који открива како певачи функционишу.

- Јако се лепо слажу, с обзиром на то да доста времена проводе заједно, чудно је што никада нису имали ниједну свађу или несугласицу. Веома су складни, и уколико одлуче да буду заједно, били би добар пар - закључио је он.

Фото: Нпортал

 

 

Да где има ватре има и дима, уверила се и екипа емисије "Папарацо лов" која је ухватила блиске тренутке Лукаса и Кије који су током Избора за песму Евровизије имали неколико присних загрљаја и пољубаца.

Лукас: Кија ми је колегиница

Аца Лукас негирао је својевремено везу с Кијом, за коју није штедео речи хвале.

- Кија и ја нисмо у вези, таман посла. Никада није било приче да би се отишло у таквом правцу, ми смо колеге. Она је добар певач, доста напредује и даје себе. Каквих има, она је супер - рекао је он тада.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".