Popularna pevačica i pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar ne prestaje da intrigira javnost iako je prošlo skoro četiri godine od završetka rijalitija. 

Ono što sve najviše zanima jeste privatni život pevačice, a ona je otkrila zbog čega je sama i zbog čega nema sreće u ljubavi nakon razvoda od Slobodana Radanovića.

- Nemam dečka trenutno. Pokušala sam da istražim gde je problem, i uspela sam da u tome. Još dok nisam postala javna ličnost mene prati jedan isti problem. Shvatila sam da i tada i sada mi muškarci zameraju što ne umem da iskažem svoja osećanja - govori Kija i odaje:

Foto: ATA images

 

- Ja sam romantična, nežna i trudim se, ali zaista ne znam šta druge devojke još rade kada ja ne iskazujem svoja osećanja. Nikada nije bio problem da li sam visoka, niska, uspešna, neuspešna, već kod svih jedno isto. Samoće se ne plašim, iako nakon razoda mi je bilo jako teško da se naviknem da sam sama. Kod mene je sve crno ili belo, ili sam u ozbiljnoj vezi ili soliram. Sada kada uhvatim sebe kako uveče šetam po stanu kao duh, mislim da ne bih mogla da se prebacim da ima nekog tu, sve dok se baš baš ne zaljubim - završava Kija za naš portal. 

Podsećamo, poslednja veza koju je rijaliti pobednica javno obelodanila jeste sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Milošem Čavom Dimitrijevićem, koji je do pre nekoliko meseci bio u emotivnoj vezi sa Dušicom Jakovljević, voditeljkom rijaliti-programa "Zadruga".

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".