Данило Лазовић је родом из Бродарева, дипломирао је на Академији за позориште, филм, радио и телевизију у Београду, а пробила га је улога у серији "Отписани"

Многи су веровали да обожава кафане, али он је заправо био породичан човек, који је изнад свега волео глуму и своју породицу. Са супругом Бранком, рођеном Цетињанком срео се случајно, али је одмах знао да ће му баш она бити жена.

– Мама и тата упознали су се на Златару 1976. године. Он је са својом класом на тамошњој смотри говорио стихове, а она је са фолклором стигла са Цетиња да учествује у програму. Данило је седио у башти хотела, док су тек пристигле Цетињанке излазиле из аутобуса. Обратио се Нади Блам: “Је л’ видиш ону девојку? То ће ми бити жена.” Упознали су се – и то је било све – испричала је својевремено његова ћерка Јелена.

На врхунцу популарности, како би деца имала што боље услове за одрастање, породица се из стана у центру Берограда преселила на Авалу.


– Мислим да је то нешто најбоље што је тата могао да уради јер нас је склонио с асфалта, па су моја браћа и сестра уместо да расту чекајући лифт, уживали у природи и здравом детињству – рекла је Јелена.

 

Данило је умро на данашњи дан, 25. марта, на снимању серије “Стижу долари” 2006. године.

(Објектив)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".