Осим због музичке каријере, била је позната и као Мис Југославије 1994. године. Снимила је шест албума, родила сина Марка, а онда се повукла са сцене.

Фото: Јутјуб принтскрин/missmikic

 

 

Међутим, после десетогодишње музичке паузе Анчи је одлучила да се поново врати на сцену. Истиче да је млађе генерације препознају више као певачицу, док је старији памте као мисицу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

- Млађе генерације ме знају као певачицу. Кад људи траже по интернету податке о теби наравно да им изађе и то да сам изабрана за најлепшу, па ми кажу ''Јао ви сте били мис'', ја кажем то је било одавно 1994.године. А старије генерације које су расле са мном памте тај период да сам била мисица. Међутим, певање је моја прва и највећа љубав - рекла је недавно за "Гранд неwс" певачица која се са јавне сцене повукла након што је доживела трагедију.

- Марков тата је погинуо у саобраћајној несрећи. Био је то ужасан период, који нисам могла да користим за појављивање у новинама и до сада нисам никоме причала о томе. Сигурна сам да би многи таква дешавања у животу искористили да се пише о томе и да их други сажаљевају, али мени није било до такве врсте експонирања.

Фото: Јутјуб принтскрин/Jutarnji Program TV Happy

 

 

- Било ми је много тешко, месец дана практично нисам излазила из куће, али онда сам се тргла и потпуно се посветила сину, јер нисам могла ништа да променим. Много ми је било тешко због Марка који је остао без оца, јер биће периода у животу када ће му он сигурно требати. Али живот иде даље - рекла је Анчи својевремено за "Свет".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".