Она се новинарством бави још од гимназијских дана, када је у Задру радила на омладинском радију, а иако је одабрала Економски факултет, никада се није одрицала љубави према журналистици, па је у њој остала и у наредним деценијама.

Уз то, она је и једно од омиљених лица на нашим малим екранима.

 

 

- Људи воле личности с телевизије, иако се информације данас чешће траже на интернету, порталима, друштвеним мрежама. Телевизија је и даље остао традиционални медиј број један у Србији, с великим утицајем. Можда је то мач с две оштрице. Има много младих колега који једва чекају да ускоче у те ципеле. Мисле да су остварили све у животу ако су се сликали. Али, не треба журити с тим - изјавила је Живана једном приликом.

Једном приликом је истакла да је оно што јој увек враћа осмех - њена породица.

- Највећа срећа је моја породица. Од њих добијам све што ми треба, они су и антистрес терапија и енергија и уточиште. Свако слободно време проведено с њима је за мене чист добитак. И дружење с драгим пријатељима иде у исту антистрес категорију - изјавила је шармантна Живана пре неколико година за "Новости".

Међутим, не зна много поштовалаца популарне спикерке ко је њен супруг. У питању је нико други до радијски водитељ и ТВ критичар Драган Илић.

 

 

Како је Живана једном приликом истакла, то што су колеге помаже им да да разумеју једно друго, али у њиховом дому не прича се превише о послу.

- Корисно је имати поред себе неког ко одлично разуме оно чиме се бавиш. Разговарамо, наравно, о послу, и можда је боље рећи да смо један другом корективни фактор, али не оптерећујемо се међусобно професионалним проблемима - рекла је она тада.

Пар, иначе, има двоје деце - синове Данила и Матију, преноси "Глоссy".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".