Osim zbog muzičke karijere, bila je poznata i kao Mis Jugoslavije 1994. godine. Snimila je šest albuma, rodila sina Marka, a onda se povukla sa scene.

Foto: Jutjub printskrin/missmikic

 

 

Međutim, posle desetogodišnje muzičke pauze Anči je odlučila da se ponovo vrati na scenu. Ističe da je mlađe generacije prepoznaju više kao pevačicu, dok je stariji pamte kao misicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

- Mlađe generacije me znaju kao pevačicu. Kad ljudi traže po internetu podatke o tebi naravno da im izađe i to da sam izabrana za najlepšu, pa mi kažu ''Jao vi ste bili mis'', ja kažem to je bilo odavno 1994.godine. A starije generacije koje su rasle sa mnom pamte taj period da sam bila misica. Međutim, pevanje je moja prva i najveća ljubav - rekla je nedavno za "Grand news" pevačica koja se sa javne scene povukla nakon što je doživela tragediju.

- Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja.

Foto: Jutjub printskrin/Jutarnji Program TV Happy

 

 

- Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje - rekla je Anči svojevremeno za "Svet".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".