- Није ме било дуго, можда и предуго, али спремам нови албум, ту сам. Надам се да ће и са овим позитивним временом бити добре музике и да ће бити све како треба, ја сам већ задовољан. Моје прошле песму јесу хит како ви кажете, али оне су слика оног времена, сад морамо ући у ново време. Ја сам човек који се студиозоно бави музиком и сматрам да је оно што радим поштено и то свакодневно долази до изражаја - рекао је певач.

- Није да сам ретко у јавности, али не волим да се појављујем и гурам када немам разлога за то.

Фото: В. Данилов

 

 

Певач је открио и где тренутно живи, с обзиром да је познато да га не држи место.

- Живим у Београду, али ме често има и у Бечу, али наравно и у мом родном граду Шипово. Код мене је све како треба, све постижем. У суштини све је ствар добре организације и карактера човека. Ја сам одговоран, тачан, за сада немам никаквих проблема - истакао је он, па открива и да ли би волело да његова деца крену његовим стопама.

- Па, то не зависи од мене. Моје жеље су да буду здрави и стабилни људи, а чиме ће се бавити - то зависи од њих. Ако буду решили да буду певачи, нека буду, само нека буду оно што јесу. Показаће време, као што је показало и за мене, време увек покаже шта смо и ко смо - закључује Баја.

Фолкер Недељко Бајић Баја своју породицу ретко експонира, а у медијима су одјекнуле информације да се од манекенке Иване са којом има двоје деце развео у тајности.

Фото: Јутјуб принтскрин/Official Channel Nedeljko Bajić Baja

 

 

 

Наиме, 2013. године у јавност су испливале информације да је Баја у срећној вези са Иваном коју је упознао на снимању спота за песму “Мокра до коже”.

Недељко се после неколико месеци забављања тада венчао са 19 година млађом девојком, добили су сина Марка и ћерку Милицу и живели су складно све до пре четири године, када су почеле невоље које су се окончале разлазом.

Баја се није огласио на ову тему, што није небично када се узме у обзир чињеница да певач ретко говори о приватном животу, те да његову супругу која је можда постала бивша, јавност заправо и не зна. У једној емисији на питање да ли заправо крије породицу одговорио је да породицу није крио, већ само да је није експонирао.

 

- Па како може дете да се сакрије? Мој син Марко ускоро пуни две године, а за који дан добићемо и девојчицу, Милицу. Знате, много тога је досад о мени објављивано по систему “рекла-казала”. Мене нико ништа није конкретно питао, нити сам ја о томе причао. А имам утисак да многе истина и не занима. Не мислим на моје обожаваоце, јер они о мени знају све што треба, а ја немам намеру да користим медије да бих се с појединцима свађао - поручио је певач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".