- Снимао сам албуме, али нисам имао гостовања, нисам ни размишљао о томе. Биле су то луде године. Било је напетих ситуација. Наравно, имао сам страх, али доза страха која не прелази ниво достојанства. Убиство је било, једно убиство за Нову годину, а друго Бојана Бановића. Седео сам, немаш шта да реагујеш у том тренутку - открио је Булат пре извесног времена, и додао да је успео да не закорачи у криминал тих година.

- Поента је само шта желиш. Ако желиш да играш ту игру, ти упадаш у ту игру. Ти људи имају више тезги од мене. Популарнији су од мене, али ја могу да се не јављам на телефон, да га угасим, неће нико да пита "е где си ти", јер је уложио у мој албум не знам ни ја колико хиљада евра. Каријеру могу да завршим кад ја хоћу, да издам песму кад ја хоћу и да снимим песму коју ја хоћу, каже Марко који је промовисао нови сингл "Америка".

Фото: АТА имагес

 

 

- Једина грешка коју сам у каријери направио је што нисам правио више концерата. Моје оправдање је јер сам 18 година радио 4 дана недељно. Ја не могу да певам као Бајага у 100 живота онако дубоко. Ја имам то своје нешто, име и презиме и чак неки стил који сам изградио. Други имају комплекс од Шабана, ја не, да отпевам нешто на други начин. Певам ја, мојим гласом и ћао. Имаш оне којима је он узор, па кући скидају тај трилер и тон - прича Марко.

- Никад ме није привлачило. У школи су пили и пушили мене то није привлачило. Ко је у 8. разреду пушио цигаре, у средњој је траву, а након 4. средње су били на хероину. Гости су ми нудили, али нисам узимао.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".