У својој аутобиографији "Адреналин" прослављени шведски фудбалер описао је како се осећао када је сазнао да му брат болује од тешке болести и како је поднео његову смрт. Спако Ибрахимовић преминуо је 2014. године.

Леукемија га је однела за 14 месеци. Његова смрт жестоко је уздрмала славног Швеђанина и променила његове погледе на живот, преноси "Геттотекс".

Фото: Профимедиа

 

 

Златанов брат је сасвим случајно открио да болује од тешке болести.

Како је Ибра рекао све се десило на улици где је Спако добио неки чудан осећај и изгледало му је као да се дави на тротоару. После испитивања стигле су најгоре могуће вести - агресивна леукемија.

Спако је одмах започео терапију, али његово стање се за неколико месеци драстично погоршало. Отац је признао Златану да нема наде за опоравак.

Златана је разарала чињеница да не може никако да му помогне. Па, ни сав новац који је имао и огромна познанства широм света нису могла да помогну. Све то уништило је легендарног аса. Спако је последње дане живота провео је на клиници у Шведској.

Иначе, Златан је после елиминације од Челсија у Лиги шампиона тражио од тренера да оде у Малме како би био уз брата. Златанов брат је био у изузетно тешком стању - у коми. После 15 минута колико је провео са њим у соби дошло је оног најгоре. Спако је престао да дише.

Швеђанин је открио и потресне детаље са сахране, где отац није пустио сузу. Дан после сахране, Златан се вратио на гроб где је плакао цео дан, од јутра до мрака.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".