Ипак, један податак о њој мало ко је знао.


Популарна дизајнерка Соња Вуксановић позната је као фатална за домаће певаче, будући да је најпре заробила срце Жељка Шашића, за кога се удала кад је имала свега 18 година, а потом је освојила и Ацу Лукаса.

 

Мало је познато да је Шашићева бивша супруга, у данима њихове велике љубави, била звезда његовог спота за песму "Она је прича живота мога", коју је, према писању медија, Жељко посветио управо Соњи.

 Круна љубави Соње и Жељка јесте ћерка Софија Шашић, која се бави дизајном, те је очито да је њено отпочињање каријере у свету моде и својеврсно кретање мајчиним стопама.


Она је веома популарна на друштвеним мрежама, а како је одговарала на питања пратилаца на Инстаграму, открила је том приликом један мање познат податак о себи.

 

Наиме, један од пратилаца ју је упитао због чега има два имена, што је ћерка певача Жељка Шашића детаљно образложила, уз фотографију пасоша. Она није једина, па, тако, и ћерка Здравка Чолића никада не истиче које је њено пуно име у јавности.

- Рођена сам у Немачкој. Тамо је нормално да имаш два имена, и по жељи мојих родитеља, одлучили су тако. Као што видите по документу, име ми се стварно пише "Sophia", а не Софија - рекла је она и додала да њено пуно име, заправо, гласи Sophia Laura..

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".