Иако се нису много појављивале у јавности заједно, познато је да је Туцаковићева написала за Лепу Брену многе хитове који се и данас траже на весељима. Једна од њих је и "Ситније, Циле ситније".

Фото: Петар Милошевић

 

Познато је да је Марина инспирацију проналазила у стварима које је опуштају, а између осталог једна од активности била јој је и опуштајућа зимница. Док је правила залихе за зиму, Марини би обично надошла инспирација, коју је она искористила и направила хит. Но, иза Бренине песме се крије нешто друго.

Фото: З. Кнежевић

 

- Марина је волела да пише песме, инспирација би јој надолазила док је спремала зимницу, а тај Бренин хит је настао сасвим случајно. Нешто је она певушила, као и иначе, и онда је видела своју мацу Цилета, па је тако и настао текст. Мислим, стварно је жена била генијална, проналазила је инспирацију у свему, била је толико испред времена, текстовима је померала све границе - открио је извор.

Марина је након дуге и тешке болести, са којом се борила годинама уназад, преминула изненада, а са том чињеницом се многи још увек нису помирили.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".