Брена је једном приликом открила и шта је за време овог снимања научила од нашег прослављеног глумца.

– Свакодневно смо снимали по 12 сати. Приметила сам да су сви глумци, сем Николе, били веома нервозни. Он је у паузама снимања седео у турском седу са отвореним длановима на коленима и затвореним очима. Питала сам га шта ради, рекао је да медитира. Детаљно ми је објаснио какве благодети то има по његово тело и ум – рекла је она својевремено за домаће медије.

Фото: З. Кнежевић

 

Како је навела, у то време је и почела да медитацијом.

– Мислила сам да медитацију у то време упражњавају само светске звезде и да то није за „обичне” људе. Када ми је Никола објаснио да помоћу тих вежби за кратко време могу своје тело и ум да вратим у хармонију, почела сам да их радим. Од њега сам научила како могу да се одморим за свега 15 минута – признала је Брена.

Редитељ поменутог филма, Мића Милошевић, једном приликом је открио да је певачица непланирано добила улогу у његовом остварењу.

– Бренин тадашњи менаџер Рака Ђокић дошао је на идеју да је убацимо у филм. Сложио сам се и непланирано сам у сценарио додао једну малу певачку нумеру и Бренину сцену у кафани. Међутим, када је стала пред филмску камеру, осетио сам да је вансеријска личност, тако да сам проширио њену улогу, од епизодне до главне. Одлично се снашла – истакао је режисер једном приликом.

Фото: В. Данилов

 

– Све је коштало милијарду и по тадашњих динара. Када су чули да ће и  Брена играти у филму, у пројекат се укључила и продуцентска кућа „Унион филм”, која је дала свој новчани допринос. У филм су убачене и аутентичне сцене са Брениних концерата – признао је Мића Милошевић својевремено.

(Ало!)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".