Тада су обоје били у браку а већ наредне године јавно су почели да се појављују заједно и да наглашавају да су у вези.

- Данијела и ја се јесмо упознали у емисији и на мене је оставила фантастичан утисак. Нисам класичан романтичар на тај неки очекивани начин у смислу цвећа и доручка у кревету, али ја то показујем на неки свој начин. Волим наравно да је изненадим поклоном, међутим, Данијела много више реагује на оне ствари које нису материјалне - рекао је једном приликом Амиџић.

Фото: Н.Фифић

 

Огњен је открио и да је био заљубљен у Данијелу пре него што ју је упознао.

- Ја сам се у Данијелу заљубио када сам први пут видео њену фотографију у новинама. За мене је то најлепша жена. Наравно да сам био свестан у шта се упуштам, али она је заиста посебна и другачија и неко ко уме добро да се понаша. Има чврст и исправан став и никада ме није довела у неку непријатну ситуацију - истакао је Огњен и додао:

Фото: Нпортал

 

- Кад пронађеш праву особу то је рецепт сам по себи, а у нашем браку не постоје кризе. Ипак, све у животу што се дешава не може да иде увек равном линијом, има успона и падова, али ако је права особа поред вас онда и по приоритету и схватању свега, ствари се саме решавају. Ако је то особа са којом можете да функционишете, са којом сте све направили и према којој осећате нешто, то је аутоматски приоритет и све се друго дође на своје. 

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".