- Ту је највећи кривац Огњен Амиџић. Никада то не бих урадила да смо имали неки договор. Када сам стигла тамо, угледала сам Јовану Јеремић. Нисам желела са њом да седим са њом у истој емисији. Она је особа која себе хвали превише и добија превише на медијском простору. Одлика интелигентних је да пусте да их неко други хвали, а не да сами себе хвале. Износила је неке ствари о мени. Огњен, једноставно, мора да бира госте - изјавила је Тања за "Курир".

Фото: АТА имагес

 

Сада се тим поводом огласила и Јована, која је побеснела због певачицине изјаве.

- Немој само да ми Тања Савић прича о интелигенцији. Неко ко је показао да је животно неинтелигентан и нешколован, необразован у сваком смислу, неко ко је несигуран у себе, ко изиграва дежурну будалу по медијима, неко коме је највећи домет да га повежу са политичарем. То је Тања Савић. То је била најгледанија емисија у сезони, уместо да је искористила тај простор који јој је дат, она је отишла јер није могла да истрпи доминацију интелигентних и школованих људи у емисији. Ја сам краљица, и то је њен пораз - започела је Јована врло оштро, а онда се осврнула на то што је Савићева истакла да је са водитељем имала договор о томе ко ће се поред ње наћи у емисији.

- Она никакав договор није имала, Огњен не прави договоре са гостима, него зове у емисију и прави добар штимунг у емисији. Тања, ако је навикла да прави договоре са водитељима да би дошла до изражаја у некој емисији, онда не треба да буде јавна личност. Сума сумарум, о интелигенцији не може да прича Тања Савић, која је својим досадашњим животом, радом и изјавама показала да је глупа као ноћ. Није завршила три разреда основне школе, тако да мени о интелигенцији може да прича само неко ко је интелигентнији и образованији од мене. Тања је и глупа и необразована - закључила је Јована.

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".