- Медији су саставни део нашег посла и ја сам успела пет месеци да кријем да сам у другом стању. Ишло је све спонтано, када је већ изашло у свим медијима, морали смо да се прилагодимо - каже Марија Микић за једну телевизију, која додаје да је свој наступ желела да представи као бајку:

Фото: АТА имагес

 

- Хтела сам бајку и желела сам да ми се не види стомак. Била је баш тешка хаљина, али сам издржала. Не бих ништа променила - истакла је певачица.

Марија је на оригиналан начин поделила са својим обожаваоцима ког је пола беба.

- Мени су ти клипови за ишчекивање ког је пола беба увек интересантни, ја сам то гледала и кад нисам била трудна. Нисмо ми први који су урадили, али сва срећа имамо једног другара који се бави противпожарним апаратима, па нам је направио посебне. Никада није раније правио са розе или белим прахом, па је имао и неколико проба и тако даље. Прах је био розе боје - каже Марија

Она је победу очекивала, и како каже она је за себе већ победила.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам знала да сам већ победила, сама чињеница да наступаш са једним бићем у стомаку које ме шутира све време, треба више и храбрости и снаге. Ја сам презадовољна и резултатом и публиком која ме је подржала. Јесам осмо место, али мени није то опште значило. Моја песма је баш онако прошла како сам ја желела, тако да сам ја апсолутни победник своје породице, свог тима и надам се овом малом бепчету - каже Марија Микић.

- Није природно да навијаш за неког другог, нисам имала фаворита. Констрактина песма је нешто потпуно другачије и када сам је чула на проби рекла сам да ово пролази. Честитам јој и мислим да ће направити баш хаос у Европи и већ га прави - каже Марија Микић.

Данас јој је приоритет само беба, о којој машта још од када је била млада.

- Размишљамо се шта да радимо, имам једну песму која ће ми обележити каријеру. Не знам да ли је прави тренутак, видећу. Мало све да ми се слегне, па ћемо видети - каже певачица у деветом месецу трудноће.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".