Милош истиче да му се песма допада.

- Одушевљен сам Констрактом, ем та песма није плитка, ем има поруку о систему вредности и трагичном положају уметника. Нема покушаја да се погрешним ефектима добију гласови - истакао је Биковић и додао:

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да трендинзи показују да имамо шансе за победу на Евровизији, али није то ни важно, драго ми је да смо ми као друштво показали да може и култура да победи и да буде популарна и да нас представља у свету - рекао је глумац.

Фото: АТА имагес

 

С обзиром на то да је пре тачно две године, у Србији је било уведено ванредно стање због пандемије корона вируса, а само неколико дана раније у Београду је одржана премијера филма "Хотел Београд", чији је Биковић и продуцент и главни глумац. Водитељи Маријана Табаковић и Филип Чукановић упитали су Милоша да ли је тачно да је изгубио много новца као продуцент, будући да није било прилике да се поменути филм промовише и приказује у биоскопима.

Фото: АТА имагес

 

- Тачно је, то је ударац за продуцента. Тешко је рећи колико је пара ту тачно изгубљено, кад радите филм не размишљате о томе, већ о томе размишљате кад треба да га продате. А онда схватите да не можете да га продате, па говорите како је то било једно лепо искуство, како вам је драго да сте имали прилику да радите на томе - искрен је, кроз осмех, био глумац и додао:

Фото: Д. Миловановић

 

- Драго ми је да је и публика у Русији имала прилику да види тај филм, свакако је постигао велики успех. И овај филм сад, "Хоћу мужа", кад је изашао десио се на почетку ове ситуације у Украјини, нисам имао среће. Реакције су одличне, али није атмосфера таква да људи иду у биоскопе као што су ишли раније.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".