Марић и Јелена наводно живе заједно, а она је због њега напустила породицу.

Како су у више наврата комшије дотичне Јелене Павловић изјавиле, глумац је више пута виђен како улази у зграду код Павловићеве у Молеровој улици, где се редовно виђају, односно,како медији наводе чак и живе заједно.

Фото: Тањуг/Архива Новости

 

 

Како је до сада  медијима познато, Јелена и Милан су се упознали преко заједничких пријатеља и брзо су се зближили. Разменили су бројеве телефона, тако је све почело, али нико од људи из њиховог окружења није ни слутио да ће ступити у контакт, и да ће се њихов однос развити у везу.

- Јелена је 19 година старија од Милана, али то им уопште није важно - каже добро обавештен извор за "Српски Телеграф", и објашњава да су њих двоје лудо заљубљени, као и да су једно другом велика подршка:

Фото: Јутјуб принтскрин/AmCham Serbia

 

 

- Њих двоје се заиста воле и знате ону чувену реченицу: "Љубав не тражи годинама". Нераздвојни су и овде, богами, заједно су две и по године. Марић живи са Јеленом у њеном стану у Молеровој улици.

- У почетку је често долазио, а затим свакодневно, да би се на крају преселио код ње. Многи не знају да је због њега напустила породицу и то је једино што јој многи замерају - додао је извор.

Фото: Тањуг/Архива Новости

 

 

Јелена је наводно велики ветар у леђа младом глумцу, а како је успешна у свом послу, охрабрује Милана да се увек представи у најбољем светлу. Наводно га често саветује о неким стварима, али морам рећи да и она радо прихвата његове савете. Обоје су успешни у својим пословима, па су и највећа подршка једно другом. Кад Милан негде заглави, Јелена има јак ветар у леђа.