Marić i Jelena navodno žive zajedno, a ona je zbog njega napustila porodicu.

Kako su u više navrata komšije dotične Jelene Pavlović izjavile, glumac je više puta viđen kako ulazi u zgradu kod Pavlovićeve u Molerovoj ulici, gde se redovno viđaju, odnosno,kako mediji navode čak i žive zajedno.

Foto: Tanjug/Arhiva Novosti

 

 

Kako je do sada  medijima poznato, Jelena i Milan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije ni slutio da će stupiti u kontakt, i da će se njihov odnos razviti u vezu.

- Jelena je 19 godina starija od Milana, ali to im uopšte nije važno - kaže dobro obavešten izvor za "Srpski Telegraf", i objašnjava da su njih dvoje ludo zaljubljeni, kao i da su jedno drugom velika podrška:

Foto: Jutjub printskrin/AmCham Serbia

 

 

- NJih dvoje se zaista vole i znate onu čuvenu rečenicu: "LJubav ne traži godinama". Nerazdvojni su i ovde, bogami, zajedno su dve i po godine. Marić živi sa Jelenom u njenom stanu u Molerovoj ulici.

- U početku je često dolazio, a zatim svakodnevno, da bi se na kraju preselio kod nje. Mnogi ne znaju da je zbog njega napustila porodicu i to je jedino što joj mnogi zameraju - dodao je izvor.

Foto: Tanjug/Arhiva Novosti

 

 

Jelena je navodno veliki vetar u leđa mladom glumcu, a kako je uspešna u svom poslu, ohrabruje Milana da se uvek predstavi u najboljem svetlu. Navodno ga često savetuje o nekim stvarima, ali moram reći da i ona rado prihvata njegove savete. Oboje su uspešni u svojim poslovima, pa su i najveća podrška jedno drugom. Kad Milan negde zaglavi, Jelena ima jak vetar u leđa.