Заводник женског пола, харизматични глумац Милан Марић и ћерка Драгана Бјелогрлића, Миа Бјелогрлић упознали су се још на снимању филма “Тома”, у коме Милан тумачи главну улогу, али је њихов однос прерастао у нешто више у време новогодишњих празника.

Фото: З. Кнежевић

 

Извор близак популарном пару за "Сторy" каже да су њих двоје неко време крили од Бјеле везу, али и да је он, кад је сазнао, био одушевљен ћеркиним избором. Уосталом, како и не би, када и сам цени Милана, и као човека, и као колегу, преносе домаћи медији.

Њих двоје су се временом зближили, и то на једној прослави која је одржана након дочека 2022. године.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, Милан Марић никада није за медије причао о својим везама, као ни о приватном животу али је једном приликом испричао да му године нису важна ствар.

– Био сам у вези са старијом девојком, био сам и с млађом, имао сам дивне односе, дивне везе с неким дивним особама. У свим тим везама далеко више су ме интересовале неке друге ствари, а не разлика у годинама или сличне тривијалности. Ако се две особе препознају и желе да буду једна с другом, ко је тај отац морала, која је то друштвена норма која ће да пропише да то није у реду? Али зашто то некога занима? Људи би требало да се баве својим односима и не улазе у туђе – говорио је раније он.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".