Zavodnik ženskog pola, harizmatični glumac Milan Marić i ćerka Dragana Bjelogrlića, Mia Bjelogrlić upoznali su se još na snimanju filma “Toma”, u kome Milan tumači glavnu ulogu, ali je njihov odnos prerastao u nešto više u vreme novogodišnjih praznika.

Foto: Z. Knežević

 

Izvor blizak popularnom paru za "Story" kaže da su njih dvoje neko vreme krili od Bjele vezu, ali i da je on, kad je saznao, bio oduševljen ćerkinim izborom. Uostalom, kako i ne bi, kada i sam ceni Milana, i kao čoveka, i kao kolegu, prenose domaći mediji.

NJih dvoje su se vremenom zbližili, i to na jednoj proslavi koja je održana nakon dočeka 2022. godine.

Foto: ATA images

 

Inače, Milan Marić nikada nije za medije pričao o svojim vezama, kao ni o privatnom životu ali je jednom prilikom ispričao da mu godine nisu važna stvar.

– Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna s drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? Ali zašto to nekoga zanima? LJudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe – govorio je ranije on.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".