Констракта је у финалу Беовизије 2022 освојила највише гласова публике и жирија и постала представница Србије на Евровизији, која ће се одржати у мају у Италији.

- Срећна сам што се људима допао наступ, који је био веома јефтин - лавор и неколико реквизита са сајта "купујем-продајем" - открила је Ана Ђурић, познатија као Констракта у једној емисији.

Констракта каже да је мало фалило да се не пријави на такмичење Песма за Евровизију.

Фото: АТА имагес

 

 

- У питању је био суптилни пресинг мојих пријатеља из студија Грувленд, где је песма и настала. Не краси ме такмичарски дух, и доста ми је стресна та врста излагања. Такође, мислила сам и да песми као што је „Ин цорпоре сано“ није место на такмичењу. Моја процена се испоставила као погрешна. Песма је прошла у ужи избор од 36 песама и наишла на одлично разумевање и добру слушаност. Такмичење за Песму Евровизије је један од битнијих музичких догађаја у Србији и последњих година је одлично организовано - рекла је она за Недељник.

Ана верује да ће се и европској публици свидети њен једноставан наступ:

Фото: Јутјуб принтскрин/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

- Бавим се глобалним темама које се тичу целог света, не само Србије. Песму "Ин цорпоре сано" свако може да тумачи на свој начин. Ја само пишем о темама које ме лично фасцинирају и узбуђују - завршава причу Констракта.

Прва на Јутјубу

Констрактина песма "Ин цорпоре сано" постала је прави хит на Јутјубу. Она је прва на листи најслушањих песама у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини, Северној Македонији и Хрватској! Констракта је заузело друго место на Јутјубу на Малти, треће у Норвешкој и Словенији, пето у Аустрији...

(Недељник)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".